wouwwww,

Op maandag 5 december werd ik uitgenodigd door Ton van Rijswijk voor een interview: Haaksbergen in Beeld. Hoewel ik toch al verschillende malen een interview gegeven heb, zelfs in het verleden voor de radio, was ik toch onzeker en zenuwachtig. Wat zou hij vragen? Kan ik het zelf een beetje sturen? Dus had ik wat voorbereiding gedaan. Toen ik terugblikte op al die werkzaamheden die ik gedaan heb, realiseerde ik me: “dan is dat toch nogal wat”. Ben ik inderdaad een bezige bij geweest en ook wel op verschillende vlakken: de sport, lichamelijke opvoeding – ja daar zit een verschil in- in de zorgende sector, en neen, dat is niet als verpleegkundige (Ik heb toch een respectabel aantal jaren een praktijk gehad met sportmassage, ontspanningsmassage, en vooral ook babymassage.( Dat was ook heel leuk om te doen en als ik dan nog eens in het dorp loop, dan word ik begroet door moeders die ooit eens een cursus gevolgd hebben. Die kinderen zijn dan inmiddels al wel tieners of twenners )en dan de laatste jaren in de “Kunst”, met of zonder grote K.
Maar goed, Ton nam het interview af en stelde allerlei vragen, waarop ik gerateld heb en al die dingen vernoemd heb die ik hierboven staan. En dan de Kunst.
Want ook daar ben ik inmiddels al wel een jaar of twaalf mee bezig. Als het kunst mag heten…..
Tekenen is inmiddels toch de voornaamste bezigheid om me te uiten.
Al met al had ik een heel lang gesprek en dus had Ton heel wat informatie verkregen. Ik was benieuwd wat hij “ervan zou maken” uit die hele berg activiteiten. Het duurde even voordat het klaar was, dat artikel, maar dan krijg je ook wat! Een artikel van twee en een half kantje A4!. Ik schrok ervan toen ik de tekst op feiten mocht controleren. Tjee, dat was wel erg veel. Maar ja, hij noemde mij in het artikel “een veelvraat”, gezien mijn bezigheden. En eigenlijk staat er dan -gelukkig- nog niet alles in. Ik ben inderdaad een veelvraat, dat heb ik nog nooit zo gezien. Maar alles was leuk om te doen.
Gelukkig kan ik nog gewoon over straat lopen hier in Haaksbergen, dus dat is ook helemaal goed. Het is leuk om even de aandacht te krijgen, in dit geval de introductie als nieuwe bewoner van het dorp, maar ook een mooie gelegenheid om aandacht te vragen voor een nieuw op te zetten activiteit: expositiemogelijkheid in het Kleine Kerkje van Buurse. Komend jaar gaat dat van start. Wanneer precies, dat zit nog in de planning. Maar je hoort ervan!
Wil je het artikel lezen, klik dan op de link die ik hier plaats.

https://cch.haaksbergeninbeeld.nl/cultuurmakers-marianne-appels/ 

Reacties zijn gesloten.