Voorbereidingen weer in volle gang

Na de atelierroute in Berkelland, de grootste die er ooit is geweest in de Achterhoek met 90 deelnemers en ongeveer 55 locatie, kan ik me nu enigszins rustig voorbereiden op de volgende activiteiten. Op kunstmarkten sta ik liever niet vanwege de onvoorspelbare weersomstandigheden. Met regen en wind zijn schilderijen en tekeningen kwetsbaar. Dus houd ik het liever bij exposities binnen. Het valt niet altijd mee om iets leuks en betaalbaars te vinden. Maar de beide locaties waar ik de komende maanden sta is zowel betaalbaar als ook nog eens mooi! De eerste expo is een eendaagse. In Renkum. Bij Everswijngoed aan de Bennekomseweg 160. Een oude boerderijencomplex waar de stallen zijn aangepast om te exposeren, te eten of een demonstratie te houden. Op zondagmiddag is dat dan nog eens gecombineerd met live music waarbij je lekker buiten kunt zitten in de lommer van grote bomen. Kunst kijken, muziek erbij, en misschien een lekker glaasje……. wat wil je nog meer.

In augustus, vanaf 18 augustus tot en met 27 augustus sta ik , samen met nog 4 andere kunstenaars in De Steenfabriek in Gilze. Supermooie locatie, net buiten het dorp, aan een mooie fiets en wandelroute. Veel campings in de omgeving dus veel bezoekers??? We zijn -behalve op maandag- alle dagen open. Dus wil je een van de kunstenaars spreken dan kan dat.

Ik toon schilderijen en tekeningen van het afgelopen jaar. Dus alles nog vrij recent. Een serie tekeningen genaamd  “silly people”. Enkele  bezoekers van de afgelopen atelierroute noemden  de serie “extraordinair”  ofwel buitengewoon. Och je moet ervan houden. Het is wel anders dan anders. Maar ik heb eigenlijk een nog groter ander compliment gekregen….. daar moet ik nog wel aan werken. Ik vertel of verklap het nog niet. Maar trots was en ben ik wel!!

Reacties zijn gesloten.