tweede leven

Vandaag heb ik de twee op perplex gedrukte afbeeldingen “black and white” opgehaald bij een bekende lijstenmakerij in Neede. De twee afdrukken waren een onderdeel aan de kunstwandelroute in Berkelland afgelopen zomer. In tuinhout waren de delen ingelijst en tussen palen geplaatst, zodanig dan men er zelfs aan kun draaien of kantelen. Daardoor kreeg je een ander zicht door het heldere niet bedrukte gedeelte.
Nu zijn ze in wat minder “zware” lijst gezet met een bevestiging aan de achterzijde. Er is over nagedacht…. want bij een gewoon schilderij gaat er een kleine kabel achterlangs en dat is voor dit ontwerp niet mooi vanwege de “doorkijk”.
Maar het is gelukt en ik ben er erg blij mee. Nu mag het even in de huiskamer hangen en daarna gaat het naar een expo in de maanden december/januari. Als alles goed gaat natuurlijk want met de ontwikkelingen rondom corona weet je maar nooit.
Vorig jaar zou ik in oktober hebben mogen exposeren, ging niet door. Nu in december/januari. Laten we hopen dat heel veel mensen “braaf” zijn en zich naar de regels schikken.
De nieuwe ontwikkeling geeft natuurlijk wel weer materiaal om coronatekeningen te maken. Het kan maar weer een tijdsbesteding zijn. Ik kom mijn tijd wel door.

Reacties zijn gesloten.