tweede druk….

Na dagenlang overpeinzen: “zal ik wel, zal ik niet” , heb ik toch maar besloten dat ik opdracht geef tot een tweede druk van het boekje Pandemie. Eerste druk juli 2021, tweede druk oktober 2021. Dat klinkt wel indrukwekkend! Er zijn nog enkele belangstellenden en wie weet nog wel méér dan ènkele belangstellenden. Wil je nog een boekje of meer bestellen dan kan dat weer! Ik heb begrepen dat het ook leuke cadeautjes zijn om te geven.
Daarom ook maar besloten om het kerkje “de Kluntjespot” in Haarlo drie middagen open te stellen. Het is tenslotte weer herfstvakantie in het land. Misschien dat vakantiegangers nu naar het buitenland gaan om de zon op te zoeken, begrijpelijk, maar ik gok op mensen die van de gelegenheid gebruik maken om de omgeving van de Achterhoek te verkennen.

Het kerkje zal open zijn op woensdagmiddag, vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00u tot 16.00u.

Op zaterdag ga ik dan de expositie beëindigen, opruimen en kijken of er ergens anders nog een gelegenheid is om de collectie te exposeren. Ik houd me aanbevolen voor tips wat betreft leuke locaties en dat hoeft niet per sé in de Achterhoek te zijn aangezien ik tegenwoordig in Twente woon.
Ondertussen ben ik alweer een andere expo aan het voorbereiden. Eigenlijk zou dat de expositie over Pandemie zijn geweest in het afgelopen jaar, maar door alle beperkingen ging dat niet door en is dit doorgeschoven naar december en januari ( 2021-2022). Dat wordt een combinatie van grote tekeningen van 100cm bij 70cm, mijn twee perplex platen die binnenkort anders ingelijst worden, wat meer grafisch tekenwerk en wie weet nog de achtergebleven “corona” tekeningen- dus de niet afgedrukte ontwerpen in het boekje Pandemie. Ik moest een selectie maken anders werd het een eindeloze litanie.

Het lijkt wel een allegaartje als ik het zo lees, maar de zaal leent zich voor diversiteit. Dat, het mooie licht en de vriendelijke uitstraling van De Huve bij binnenkomst, vind ik super.
Ik hoef me niet te vervelen, er is nog werk te doen.

Reacties zijn gesloten.