wat een portret….

Na een half jaar een Galerie te hebben mogen doen, draaien, opzetten, uitvoeren,,,,,- hoe moet je het noemen- is er misschien tijd voor andere dingen. Mijn eigen website weer een beetje up daten…… En toch is dat moeilijk, omdat er zoveel dingen tussendoor komen. Niks bijzonders maar toch.Zo was er een expositie regelen samen met twee andere “teamgenoten” van Kunstkring BArt, en ondertussen toch aan de slag om ook voor die expo weer wat nieuws te brengen. Want om steeds iets uit de oude collectie te trekken…. dat kan natuurlijk niet. Wat foto’s uit een oud familie album dat is iets anders… en daar dan iets mee doen. Kunnen mijn broers en zussen dat wel waarderen? Geen idee. Ik ben er gewoon aan begonnen en wat blijkt…. enkele van mijn zussen vinden het prachtig! Mijn broers? ik heb er twee ‘gedaan’   die kijken niet en weten het niet…… dus.   Gewoon doen.DSC_0888 DSC_0942

Reacties zijn gesloten.