That’s live

 Het leven lijkt soms stormachtig, misschien beter gezegd: is stormachtig. Denk je in rustiger vaarwater te komen gebeurt er iets waar je, en niemand, op zit te wachten.
“That’s live” hoor ik je zeggen. Ja dat is zo, het zou anders ook wel saai zijn. Gelukkig kan ik dan al die stormachtige gevoelens kwijt in tekeningen.
Het verbaasd me dan ook weer dat je met één thema zoveel verschillende situaties kunt verbeelden. Niet eindeloos. Misschien ook wel, maar dan weer niet voor mij.
Dus dat woelige in het leven heb ik vertaald naar water en een scheepje.
Niets bijzonders, behalve dat het al wel 14 verschillende afbeeldingen zijn geworden.

(Inmiddels een beetje bijwerkt zodat het zwart ook mooi zwart is.)
Te tekening is vanuit een lijn getrokken, niet gemakkelijk maar weer een uitdaging. Daarna met fineliners in “gekleurd”. (een van de veertien.)

Gelukkig kent het leven ook heeeel veeeel leuke momenten!
En dit is er een van:
Het interview, afgenomen en opgenomen door Kunstblik ( Haaksbergen) heeft al op facebook gestaan, maar ik wilde het ook op mijn site hebben. Daar wordt aan gewerkt, want een filmpje van 15 minuten zou erop moeten kunnen staan zonder problemen. Maar ja, het is langer dan 15 minuten, ietsiepietsie langer. Maar wel leuk. Ik heb heel veel leuke reacties daarop gekregen. Dus de complimenten voor het Kunstblikteam, omdat zij een ontspannen sfeer weten te creëren zodat je ook makkelijk praat, een geintje tussendoor maakt, etc. Kijk binnenkort zelf maar, dan weet je wat ik bedoel.

Reacties zijn gesloten.