’t houdt niet over……

tja, waar die uitspraak vandaan komt weet ik niet, maar ’t houdt nie(t) over…. voor mezelf heb ik wel bepaald dat dit allemaal langer gaat duren dan een jaar. Dat heb ik al vanaf het begin geloofd….
Hoe gaan we die tijd invullen? Er is aanleiding genoeg om te tekenen en daar ben ik dan al vanaf eind december mee bezig. Het vordert gestaag want er is altijd dus altijd wel een aanleiding om wat “om te zetten” in lijnen op papier. Het kan zijn dat mensen het vervelend vinden dat ik steeds iets van de huidige situatie waarin we verkeren neem….. dat is dan jammer, want ik heb er toch wel veel plezier in en vind het een uitdaging. Steeds zoeken hoe ik het moet doen met de schaduwen, de streepjes, de diepte, de verhouding etc. Ik ben ook maar een amateur he.
Deze tekening heb ik gemaakt omdat een mondkapje dragen, wanneer je een bril op, hebt wel eens lastig kan zijn. Je brillenglazen beslaan bij het betreden van een warme winkel….. en toen zag ik een video, ja ja op facebook, van een arts die zijn mondkapje op een ander manier draagt of liever gezegd vouwt. Ik vond dat wel een oplossing…….
Overigens toen ik het mijn oudste zoon liet zien had hij gelijk de opmerking dat niet niet mocht want het mondkapje moet aansluiten op het gezicht, de wangen, de neus etc.
Nou ja dan zegt de tekening wel iets…….

Reacties zijn gesloten.