Roerige tijden

De afgelopen weken zijn “geweldig” geweest. Het is maar hoe je ’t wilt zien natuurlijk. Voor mij is het geweldig want het geeft weer stof tot tekenen. Inspiratie genoeg. Zo wordt mijn “uitgestelde expositie” echt wel enorm uitgebreid!!!
In het begin waren het een stuk of twaalf tekeningen maar nu zal ik echt een selectie moeten maken. Tenminste als ik dit jaar dan aan de beurt kom. Vandaag heb ik de contactpersoon daarover geschreven en gevraagd, ik vond het best brutaal van mij, of ik misschien als eerste aan de beurt kon komen. Misschien is er al een indeling voor dit jaar gemaakt, dat kan….. en dan heb ik pech. Het zij zo….. maar ik hoop dat ’t kan.
Ook vind ik het ” geweldig” – ’t is maar weer hoe je het bekijkt- dat ik het heb aangedurfd om kleur te brengen -af en toe- in een “silly people” tekening. In het vorige bericht heb je dat al een keer gezien ( flying to the moon) en wie mij een beetje volgt op facebook heeft daar ook al het een en ander aangetroffen.


Een kopje koffie (zwart met een beetje suiker) dat voor me stond was gisteren de inspiratiebron….. de titel geef ik mee: roerige tijden…..
met af en toe een zoethoudertje:….. afhaalmogelijkheid bij de winkels, misschien mogen de kinderen naar school,….. toch meer vaccins beschikbaar… etc
zoethoudertjes dus……
Ach doe nog maar een koffie zwart…….met ………..nee zonder kleurstoffen…..

Reacties zijn gesloten.