nieuw jaar, nieuwe plannen

Klinkt heel ondernemend: nieuw jaar, nieuwe plannen. En plannen hebben is natuurlijk altijd al leuk. Hopelijk zijn ze ook allen uitvoerbaar. Op zijn minst dan toch wel enkele. Het eerste plan wat op de rol – en nog echt op een rol- staat is een expositie in zalencentrum De Huve in Eibergen. Een mooi gemeenschapshuis of buurthuis of heet het een kulturhuus? Er vinden nogal wat activiteiten plaats en wanneer je op een doordeweekse dag binnenloopt zijn er altijd mensen. De werken aan de muur zijn fantastisch verlicht en de expocommissie en de beheerder zijn aimabele mensen. Niets alles kan – begrijpelijk- maar veel wel!

Dus mei en juni mag ik daar weer exposeren. Deze keer met tekeningen, groot en klein. Groot….? nou onder andere een tekening van 52 cm breed en 200 cm breed. Deze wil ik graag ophangen, maar hoe? Dat was een een breinbreker.Ik had al daar gevraagd of die tekening met een paar “buddies” aan de wand geplakt kon worden, maar dat vonden ze niet zo’n goed idee. En terecht hoor. Die buddies krijg je niet altijd goed van de muur af. Creatief zijn mijn man en ik wel maar met onze ideeën was ik toch niet echt tevreden.

Vandaag besloot ik dus om daar een vakman bij te vragen. Lijstenmakerij Martin: “you name it ,we frame it.” is zijn  devies. En ja hoor, alsof de duvel ermee speelt. Hij heeft de oplossing. Naar blijkt nog niet zo lang in zijn bedrijf maar het was er! Dus kom kijken in mei en juni in De Huve, Grotestraat nabij de Oude Mattheuskerk in Eibergen, dan zie welke oplossing bedacht is voor een tekening van 200cm breed en 52 cm hoog, zodanig “gelijst” dat het transport toch gemakkelijk is. Helemaal blij!!!!

een detail uit de tekening

een detail uit de tekening

Reacties zijn gesloten.