Misschien een beetje laat

Een beetje laat om nu te zeggen dat mijn expo, die van start zou gaan op 2 oktober, uitgesteld is. Ook dat is natuurlijk een “beetje silly”, maar dat krijg je als je alsmaar tekeningetjes maakt van “silly people” in ‘silly situaties.” Dat begint een beetje te lijken op “de baas lijkt op zijn hond”…. Wie weet, zou zo maar kunnen gebeuren.
De expo werd met drie weken uitgesteld maar ik voorzie dat het nog wel wat langer gaat duren….
Misschien moet ik eens gaan denken aan een andere locatie, bijvoorbeeld een lege etalage, zodat mensen langs kunnen lopen en dan toch die tekeningen kunnen bewonderen die allemaal betrekking hebben op “het coronatijdperk”…
Of misschien thuis ,onder de carpoort, een expo inrichten in de weekenden zodat je toch eens kan komen kijken………mits het reisverkeer niet beperkt wordt de komende dagen……tja.
Want het gaat maar door he, dat tijdperk C , met al die toenemende besmettingen……… Dat houdt in dat ik door kan gaan met tekeningen maken! Inspiratie genoeg zou je zeggen, het wordt me zo aangeleverd. Kan nie mooier!!!
Die mondkapjes daar kun je eindeloos mee variëren….. vooruit dan, hier is er nog een……. laten we die maar “gewoon”, en vooral zonder morren, gaan dragen dan wordt de wereld misschien toch iets beter. ( Ja ik weet ’t! er is geen wetenschappelijk bewijs!!!! )

Reacties zijn gesloten.