Maar dan heb je ook wat…

Na een spannende middag, dat was het gisteren, is het uiteindelijk gelukt. De bedrukte platen perspex konden in het frame geschoven worden. We dachten dat zo “eventjes” te doen. Maar dat was “eventjes” anders. Het ging stroef, ik was bang dat de platen zouden knappen onder de spanning. Dus hebben we de groeven eerst zelf maar wat uitgeschraapt, mijn man dan he, zodat het wat gemakkelijker zou inglijden. Dat ging, ja dat ging….. ook langzaam en voorzichtig maar allez, het zat erin. Daarna de bovenkant en dat paste dus niet helemaal. Het sloot niet aan. Hoe nu te werk? De groef iets verbreden, uitdiepen…. maar uiteindelijk was dat niet mooi. “Ik ga naar Wilfen ( Neede) en laat het daar met de frees wat dieper maken en een nieuwe bovenbalk” zei ik. Zo gezegd zo gedaan. Sta ik bij Wilfen en legt Johan de balk op de machine…… ziieeeuuwwww daar gaat de frees in een paar seconde door het hout. Op de juiste diepte die we voorgesteld hebben. Ik moest enorm lachen…. ik zag ons thuis zwoegen om dat netjes te doen met allerlei materiaal die we hebben. Dus niet het juiste ja! Alles bij elkaar had dat maar 10 minuten geduurd. Weer naar huis, de bovenzijde erop gezet, vast gemaakt, bijgewerkt. Hehe eindelijk!!!
Vanmiddag, hoe is het mogelijk, is het even droog en komt de zon door als we de installatie helemaal klaar maken. Een fluitje van een cent.
Het staat er mooi te zijn. Ik ben er blij mee en trots op.

Een positief of negatief beeld van de natuur, het is maar hoe je erover denkt. De natuur is altijd aan verandering onderhevig……al eeuwen, al voordat de mens bestond.

Reacties zijn gesloten.