Kaarten worden geschud

Nog ruim anderhalve week en dan ga ik maar eens naar buiten met mijn werk van de afgelopen maanden.
Echt naar buiten want ik heb me aangemeld voor een kunstmarkt in Deurningen.
Op Hemelvaartsdag. Deurningen ligt in Twente ten noordoosten van Hengelo.
Dat is een andere regio dan waar ik tot nu toe mijn werk heb laten zien.
Ik heb voornamelijk klein werk, dit om het wat gemakkelijker te maken voor mezelf maar ook voor de eventuele koper. Hoeft deze persoon zich niet te vertillen aan grote schilderijen.
Met hulp van mijn man heb ik kaarten gemaakt van mijn kleine tekeningen en daar wat bij geschreven. De ontwerpen zijn vandaag naar de drukker gegaan en hopelijk zijn ze volgende week klaar.
12 stuks. 12? Ja twaalf,  dat vormt dan een set en je weet, mijn afmetingen zijn altijd al afwijkend geweest dus heb ik de aantallen ook maar daarin meegenomen. 10 sets, een beperkte oplage. Je hebt dus iets unieks.
Heb je zin en tijd kom dan naar Deurningen voor o.a. de Kunstmarkt. Ik ben er zelf nog nooit geweest maar na internet geraadpleegd te hebben , het ziet er gezellig uit. Ik heb er zin in.
Zie ik je daar?
Daarnaast heb ik me opgegeven, als alles goed gaat, voor de kunstmarkt in Haaksbergen. Ben benieuwd of ik geselecteerd wordt. Eind deze week- en dat is bijna zo ver- krijg ik bericht.’

Er staat weer wat te gebeuren de komende tijd.
Een preview van mijn set kaarten (afgedrukt op gewoon papier via de printer):

Het thema: De vrouw.

Waarom De vrouw?
Mijn Silly People tekeningen bevatten meestal mannelijke figuren. Dus als compensatie heb ik nu “de vrouw” als thema gekozen.
De kaarten worden afgedrukt op zwaar papier en het zijn dubbele kaarten. Dus geen ansichtkaarten, je kunt in de binnenzijde je verhaal, wensen, etc. schrijven.
Maar wel speciaal voor jou gemaakt!

Reacties zijn gesloten.