inlijstwerk

Binnenkort, over 4 weken, heb ik de gelegenheid te exposeren in mijn “oude” woonplaats Eibergen. De Huve, voorheen zalencentrum en nu Dorpshuus, is de locatie. Het heeft een ruime binnenkomst met een huiskamersfeer, mooie wanden met een goede verlichting. Misschien met wat minder publiek dan “voor corona”, maar toch leuk om te doen.
Er komen ongeveer 17 tot 20 tekeningen te hangen die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Dus er is werk aan de winkel. Ik wil ze zelf altijd graag van een passe partout voorzien. Wissellijsten heb ik, die zijn ook handig en die heb ik voldoende.
(Even tussendoor: Begin dit jaar zijn we verhuisd en toen de verhuizers op het nieuwe adres mijn werken naar binnen brachten dacht ik dat er geen eind aan kwam. Ik had niet gedacht dat er zoveel was. En wanneer ik het nu weer opgeslagen zie staan dan denk ik: nou zoveel is dat toch niet. OOk toen dacht ik : ik ga alleen maar klein werk maken. Dat is veel minder gesjouw!
En daar heb ik me tot nu toe aan gehouden. )
Dat snijden van de passe partouts is niet altijd gemakkelijk. Ik hoop dat alles goed gelukt is,….. alles goed recht. Maar ja, er zijn mensen die een heel scherp oog hebben en die zien op de milimilimeter dat er iets niet klopt. Daar ben ik dan qua commentaar op voorbereid: ” ‘T zijn ook scheve tijden tegenwoordig! Er klopt niets meer met wat het ooit was”.
De expo wordt ingericht op 2 oktober en duurt tot 4 december, dan gaat alles weer van de muur.
Ik ben benieuwd wat de meningen zijn over het thema, dat verklap ik nog niet.

Reacties zijn gesloten.