Ik wou dat Murphy niet bestond…..

Dat Corona heel wat roet in het eten kan gooien kan iedereen wel beamen. Daar is geen discussie voor nodig. Ieder heeft zo zijn tegenslagen…
De voorbereidingen voor de een kunstwandelroute (Borculo vanaf eind mei tot half september) zijn volop in gang en als deelnemer had ik, dacht ik toch, mijn planning goed gedaan. Ook al is het coronatijd, met alle vertragingen die daar blijkbaar bij horen. Eind januari heb ik bij iemand een opdracht weggelegd om twee afdrukken te maken op plexiglas. ( Ik heb jarenlang- werkelijk- persplex gezegd en dat is fout evenals perplex en dat betekent weer heel iets anders. Het is …. ik begin alweer te twijfelen… perspex. Ik heb het ook nog even nagevraagd, tjonge) De opdracht was niet echt een probleem. Deze persoon heeft zelfs nog een vectorbestand voor me gemaakt anders kun je het niet uitvergroten. Allemaal te technisch om uit te leggen, maar het was erg lief dat het voor me gedaan werd. Ik en hij hadden het idee dat het qua tijdsbestek aardig op schema zou zijn. In maart nog niets gehoord van de drukker… half april ook niet…. een partij perspex zou niet goed zijn geweest en men moest het uitstellen. Je voelt het al aankomen….. De zenuwen grijpen me naar de keel en ik bedenk dat ik me maar terug moet trekken met deze deelname want het is al 11 mei… Druk uitgeoefend op de opdrachtgever, die weer naar de drukker de druk opgevoerd… Komt op de laatste dag het drukwerk aan bij de opdrachtgever. Wat gebeurt er….. het pak is beschadigd. Hij laat de bezorger wachten en in het bijzijn van deze wordt het pak geopend…… de platen zijn beschadigd met een kras en een afgebroken hoek. Je zou ze toch, die vervoerders!!! Het gaat dus terug…. zit ik zonder afdrukplaten. Maar ik moet het wel over drie dagen plaatsen. Met de lijstenmaker “You name it we frame it” uit Neede, contact gezocht en deze wil de installatie klaar maken zodat we dat in ieder geval kunnen plaatsen. Dan hoop ik dat we de platen binnen korte tijd toch nog daarin kunnen zetten. Ik heb nog niets gehoord over de herdruk van de platen…… dus het wordt of blijft nog spannend….

Ik wou dat (de wet van) Murphy niet bestond…

Reacties zijn gesloten.