herfst en winter

Eindelijk tijd om mijn eigen ding weer te doen. Alle voorbereidingen en uitvoeringen voor een expo heb ik samen met anderen geregeld en naar tevredenheid. Oh nee,eigenlijk is het nog niet klaar voor dit jaar want nu denk ik eraan dat er nog een ding op de agenda staat voor eind november. Komt goed , zeggen ze dan.

Van de zomer heb ik geprobeerd om aan een nieuwe serie kerstkaarten te werken maar ik was er toch niet voor in de stemming. Nu het weer herfstachtig wordt, de zon vroeger op de dag ondergaat en er mensen zijn die de dagen aftellen voor Kerst..(hoeveel nog?)… dan kom ik toch meer in die sfeer.

Dus een nieuwe serie kerstkaarten is bijna af. De tekeningen zijn klaar en ingekleurd, nu nog iets van ©nr1 en www erop en klaar. Het wordt weer een set van tien kaarten, aan de achterzijde onbedrukt. Kun je zelf de tekst schrijven die je misschien een persoonlijk tintje wilt geven. Een klein voorproefje? vooruit dan maar.

Ze zijn te bestellen wanneer je interesse hebt. Doe maar via het contact formulier van de website of mocht je in het bezit zijn van mijn email adres dan mag dat ook.

 

Reacties zijn gesloten.