Geopend

Natuurlijk was mijn kleine expositie in “De Kluntjespot”in Haarlo al geopend, maar nu dan officieel.
Met een klein select gezelschap, we houden de regels nog -min of meer- in acht, hebben we dat met enkele toespraken en een hapje en een drankje gedaan. Alles zelf voorbereid. Een officiële opening en een presentatie van een boekje had ik nog nooit gedaan.
Maar ik kijk tevreden en vol trots terug, want wat een mooie toespraken! Daar word ik dan weer verlegen van. Henk L. die toezicht houdt op het behoud van het kerkje en Marjolein R. , journaliste maar ook een goede kennis, hadden mijn boekje goed gelezen. Juist de tekeningen en de daarbij behorende teksten geven een mooi tijdsbeeld weer. Later zeg je: “Oh ja die sneeuw en die vorst in die dagen waardoor test en vaccinatielocaties gesloten werden” of ” de mondkapjesplicht en het vinden van al die mondkapjes, achteloos weggegooid op straat.”
Henk sprak over de tekening : “über den Wolken muss die Freiheit” en Marjolein over “Fly me to the moon” – wat ze ook via haar telefoon- liet afspelen. Ook zij zullen wel eens snakken naar virusvrije omgevingen, denk ik dan.
Het was fijn om eens een uitgesproken waardering te krijgen voor wat je in tekeningen probeert uit te beelden.
Daarna een gezellig samenzijn. Even bijpraten. Het was een verademing. Klein maar fijn.
Iedereen hartelijk dank voor dit mooie moment!
Hieronder een artikel geschreven door Rob Weeber, journalist, die ook een treffend verslag geeft over het boekje PandeMie.

Overigens werd door twee genodigden de opmerking gemaakt dat ik het boekje maar eens aan Rutte en De Jonge moest sturen!!!
Dat durf ik dan weer niet! Maar wel een leuke opmerking!

Reacties zijn gesloten.