Een kleine verandering

een kleine verandering in de opzet van mijn website.
Op deze website zie je verschillende “kopjes” staan zoals: schilderijen, tekeningen etc en een daarvan was ook keramiek. Aangezien ik daar heel erg weinig met klei actief ben is dit niet voldoende om daar een aparte pagina voor te laten staan. Dus heb ik gevraagd of de titel “keramiek” vervangen kon worden door het kopje: expositie. Nou, dat kan dus. Een makkie voor mijn zoon om dat te doen. Handige jongen.
De lijst van exposities is inmiddels door de jaren heen aardig gegroeid, maar om nu te zeggen dat ik daar een grote indruk mee maak in de kunstwereld?… uuh nee, maar toch wel leuk, al is het voor mezelf, om te zien waar ik inmiddels geweest ben met mijn creaties.
Exposeren van mijn werk doe ik om te laten zien wat me bezighoud en hoe ik dat op papier of doek overbreng. Betekent exposeren: bekend zijn? Och dat is allemaal relatief. Misschien dat er mensen in het dorp zijn die kunnen zeggen: “ohh ja die van die gekke tekeningen.” In het dorp dan he. Maar kom je daarbuiten en vraag je in bijvoorbeeld Enschede, om zomaar een plaats te noemen, ken je…….
Dan halen ze hun schouder op en zeggen: ” Noooooiiit van gehoord”. Heerlijk toch.
Och, het houd me van de straat, ik ben lekker bezig, kan ontspannen en er komt nog iets uit mijn handen.
Dus een lijst met mijn expo verleden, die misschien met enige regelmaat aangevuld wordt, is nu te vinden onder de kop: exposities.

Reacties zijn gesloten.