de tijd vliegt

Het is alweer bijna april….. tussen alle bedrijven door, voorbereidingen voor een expo Art Brut; klusjes doen voor Kunstkring B Art in verband met voorbereidingen van een grote Atelierroute voor Berkelland; muren schilderen in huis etc, heb ik toch nog kans gezien om te tekenen. Het is een tekening van 1m bij 80cm. Daarin heb ik mezelf drie opdrachten opgelegd. Moet dat? neen, maar het is weer een uitdaging. Kan ik dat. Opdracht een was: kan ik op een grafische manier riet weergeven, opdracht twee: kan ik het hele vel gebruiken dus tot aan de randen gaan? en opdracht drie; kan ik dan tevens de opdracht van de Kunstkring daarin verwerken- structuren. En eigenlijk zit er ook nog een vierde opgave bij, herhaling. Nou het is niet helemaal gelukt. Tot nu toe. Het is nog niet af maar ik weet nu al dat een opdracht niet gaat lukken…. haha. Het gaat tegen mijn natuur in….moeilijk hoor om dat te doorbreken. Het is vooral dat tekenen tot aan de rand van het papier. Kijk, bij een klein vel is dat wel gemakkelijk, dat was ook een proefdingetje, maar dat grote werk. Neen gaat ‘m niet worden. De grote tekening komt nog…… ffe wachten dus.

enn de tekening van 2m bij 57 in een ophangsysteem te “vangen”is niet gelukt. Is te zwaar om te hangen… wordt nog over gedacht hoe dit op te lossen.

dit is dus het ‘proefdingetje”

Reacties zijn gesloten.