blokjes

nu de meeste verhuiswerkzaamheden gedaan zijn, komt er meer tijd om de creativiteit te spuien. Soms zie ik in allerlei afvalmateriaal wel een mogelijkheid om iets leuks te maken. Veel ideeën, niet altijd uitvoerbaar, maar ach, de lol heb ik dan toch gehad.
Mijn man was met een klus bezig en moest daarvoor een gat boren. Niet naar gas of olie, nee. In een plank. Om de juiste diameter te hebben te bepalen. Kleine blokje hout met een gat erin bleven dus liggen en voordat ze de afvalbak in gingen heb ik ze geconfisqueerd. ” Wat wil je daar nu mee”, zei hij. “Uhh, iets leuk van maken” was mijn antwoord. Hij kijkt dan een beetje meewarig rond….. zo van….. die is niet wijs. Nou ja….. dat zou best wel kunnen zo af en toe. Maar dan ontstaan wel de leukste dingen, vind ik.
Dus, de blokjes gegrond en daarna lekker met verf bezig geweest. Beetje intuïtief, kiek’n wa t wordt. Zie ik iets ontstaan? en daar dan mee aan de slag. Een kant beschilderd en bewerkt….. laten staan om er kritisch naar te kijken en dan ontstaan er weer andere ideeën…… daar kan ik zo van genieten…

Reacties zijn gesloten.