ballotage

Afgelopen maandag twee keer een ballotage doorstaan…… nou ja. Het klinkt heel erg serieus. Ze kwamen naar mijn werk kijken dat ze eerder via mijn site of die van Kunstkring B Art hadden gezien. Beide commissies waren gecharmeerd van mijn tekeningen en wilden die graag in een expositie van hen hebben. Hoe groot mag je zoiets  “opblazen’?  Niet……. haha

Maar er wordt wel serieus naar gekeken. De ene expo is in een klein kerkje in Hoog Keppel tijdens de kunstdagen van Bronckhorst. Het weekend meteen na Hemelvaart. En Bronckhorst heeft hier in de Achterhoek toch ook wel naam gemaakt met hun Kunstdagen. De andere commissie was van Zelhem, De Lambertus Kerk. Tijdens de maanden juli en augustus is de kerk doordeweeks opengesteld als stiltecentrum. Veel wandelaars, het Pieterpad loopt erlangs, kunnen dan even een moment van rust en bezinning nemen. Ook andere wandelaars en rustzoekers zijn natuurlijk welkom. Beide commissies “vielen ‘ voor de serie  Silly people. Al met al toch weer een leuke onderbreking en waardering van je werk. Een druk jaar dus.

De voorbereiding voor het project in Bocholt Duitsland is al van start. Ik heb gisteren mijn element van de piramide in grondverf gezet. Vanavond denk ik de andere zijde. Daarna wordt het aan beide voorzien van een afbeelding. Als het zover is laat ik het wel weer weten. Ik bevind me dus wel een beetje “in de wolken”. ( onder: Silly people in the cloud. op doek 80cm/100cm.)

silly people in the cloud

Reacties zijn gesloten.