Alle Honderd…

Het is me toch wat zeg. Een uitgave van het boekje Pandemie durfde ik eerst niet aan. “Vooruit, toch maar doen”, zei ik tegen mezelf. “Zal ik er vijftig laten drukken of misschien honderd. Dat is toch wel veel. Die raak ik niet kwijt. Wie wil mijn boekje nu toch hebben?” Dat waren de gedachten die door mijn hoofd spookten een paar weken geleden. Op aandringen van mijn man, hij was al overtuigd van het succes, heb ik er toch maar honderd laten drukken.
Vandeweek kreeg ik een appje of er nog drie boekjes besteld konden worden. Dat kon, want ik had er nog vier over.
Zij blij, ik blij!
Honderd verkocht, een klein aantal daarvan als relatiegeschenk weggegeven. Blijft over toch een kleine honderd…iets minder dus. Maar toch!
De laatste heb ik nu in het kerkje weer teruggelegd met een sticker erop: Ter inzage. Daarbij een intekenlijst bijgevoegd voor eventuele belangstellenden die toch graag een tijdsbeeld in handen willen hebben. Een tijd die niet iedere generatie zal beleven.
Mijn “voorspelling”: het zal wel twee jaar duren, komt toch wel uit. Binnenkort gaan we weer bijna : back to normal. Hopelijk.

Op 3 oktober ’s middags is in het kerkje De Kluntjespot in Haarlo een Open Podium uitvoering. Daarom werd mij gevraagd om de tekeningen nog te laten hangen zodat het een “aankleding heeft”, een actueel en komisch, satirisch onderwerp aan de muur.
Mocht er voldoende belangstelling zijn voor het boekje Pandemie dan kan er best weleens een tweede druk komen!
Komt toch Siebrecht’s voorspelling uit. Ha, wie had dat gedacht.
Natuurlijk ga ik daarna op zoek naar een andere gelegenheid, ander dorp of misschien wel stad om het daar maar eens te tonen.
Maar eerst in Haaksbergen meedoen aan een expo die de hele maand oktober duurt in het kader van WAK. De Week van de Amateur Kunst. Maximaal 3 werken mogen er in geleverd worden. Ik zal er twee inleveren. Twee tekeningen van 100cm bij 70cm. Een met fineliner: Herfst, en de ander met potlood: Eyes can see you.
Ben benieuwd naar het geheel van die expositie waaraan meerdere amateurkunstenaars aan kunnen meedoen.

Wordt vervolgd.


Reacties zijn gesloten.