Fly me to…..
waarom weet ik niet maar tijdens een klein wandelingetje naar de winkel kwam er een regel uit een lied in me op. Thuis aangekomen ben ik naar mijn atelier gegaan en heb ik in een creatief moment…. nou ja……….het was gewoon heerlijk om weer eens te tekenen.

De laatste paar weken heb ik me met penseel gebogen over een portret. Ofwel een poging tot een portret met een melancholische blik… met weinig kleuren toch iets creëren. Het hoeft niet realistisch te zijn, mag anders dan anders en maar toch iets eigens hebben. Ik vond het zwoegen en nu….. nu staat het even te staan zodat ik mijn gedachten er nog eens over kan laten gaan. Af en toe wil ik iets corrigeren of toch weer niet….. moet nog iets bij,?….. maar wat? Maar wat ik me vooral voor houd: het hoeft vandaag niet af te zijn. Toch? Geen expo mogelijkheid in de buurt, tenminste nog niet ontdekt.

Maar goed, de tekeningen die ik alweer gemaakt heb: Twee…. zijn actueel want wat gebeurt er eigenlijk nog in de “kleine wereld” van huis, tuin en winkel? Niet veel dus.
Soms gil ik even want dan heb ik “het helemaal gehad”. Dat zal wel herkenbaar zijn…. en daarom zou ik zeggen: “Fly me to the moon”
Meestal zijn de tekeningen in zwart/wit maar nu heb ik één ervan ingekleurd via paintnet. Daar word ik dan weer een beetje vrolijker van….
” So…….. fly me to the moon, let me play among the stars, let me see what spring is like……on a Jupiter and Mars, in other words, hold my hand…..”

Reacties zijn gesloten.