3x is scheepsrecht.

Afgelopen zaterdag heb ik dan eindelijk mijn perspex bedrukte platen-voor deelname aan de Kunstwandelroute in Berkelland- kunnen ophalen. Eindelijk klaar, maar nog niet helemaal. Nu moeten die platen nog in de lijst geplaatst worden en dat is ook nog een hele klus.
Als nu eens droog weer zou kunnen zijn…. ik heb nog 3 dagen.
De platen heb ik gisteren bekeken en- je mag dat eigenlijk niet van jezelf zeggen- maar ik ben trots. Trots dat het zo mooi is. Het is een tekening van een rottend blad dat in positief en negatief beeld is afgedrukt. De achtergrond is transparant, je kunt er dus doorheen kijken. Bij de positieve weergaven heb je natuurlijk veel “zicht”. Bij het negatieve beeld natuurlijk niet, de zwartkijker dus.
Het is ook maar hoe je alles wilt zien. Black or White.
“We gaan ’t zien” , aanstaande zaterdag is de opening- voor een select gezelschap- en daarna op zondag is de route officieel toegankelijk voor het publiek.

Er is nog “werk aan de winkel” . Als het weer nu ook eens mee wil werken ……..
Met wat geluk komt alles goed…………………
De installatie is gemaakt door: “you name it, we frame it” uit Neede.
Met Grote Dank aan: Martin Morsink.

Tot en met 12 september is de route te bewandelen daarna is de afsluiting met een kunstmarkt bij De Lebbenbrugge in Borculo. Dus, heb je de komende maanden niets te doen? Wandel een keer de route en na de vakantie kom je gezellig naar de Kunstmarkt ofwel kunstplein zoals wij dat noemen. (Alle info kun je vinden op www.kunstkringbart.com, ook de moeite waard om sowieso de site eens te bekijken)

Reacties zijn gesloten.