Tijd voor een tweede expositie

 

klok glasobject privé bezit

Een object van glas wat de indruk geeft een klok te zijn.

De vitrine waarin mijn werk geëxposeerd wordt is eigendom van Kunstkring BArt ( Berkelland art) waarvan ik lid ben. Ook hiervoor wordt gevraagd iets “aan te leveren” wat op de BArtsite ( www.kunstkringbart.com ) gepubliceerd kan worden.

Marianne Appels is bereid haar grenzen te verleggen. Te kijken waar haar handigheid, handvaardigheid en creativiteit elkaar kunnen ontmoeten voordat er belemmeringen optreden. Om dat te ervaren volgt zij zo nu en dan een workshop die niet aansluit bij haar teken- en schildervaardigheid. De diversiteit die nu in de vitrine in De Huve te zien is, is dan ook verrassend: Keramiek, glaskunst, brons en maar natuurlijk toch ook schilderwerk. Het tekenen en schilderen is voor Marianne altijd een tegenhanger geweest voor studie, sport en werk. Maar de laatst jaren, vanaf 2006, is zij daar intensiever mee bezig. Door lessen in Haaksbergen bij Dennis Sierhuis of workshops, bijvoorbeeld bij Vincent Geels en Sonja Meijer, te volgen heeft zij zich kunnen ontwikkelen. In 2010 sloot zij zich aan bij Kunstkring BArt  waar zij het steeds een uitdaging vindt om een opgegeven thema op verschillende manier uit te werken. Marianne heeft op diverse plaatsen geëxposeerd, zoals Deventer, Enschede, Goirle, Eibergen, Winterswijk, Borculo etc. Momenteel zijn haar  schilderijen ook in de Publiekswinkel van het Gemeentehuis in Borculo te bewonderen waar zij samen met twee andere kunstenaars de  expositieruimte vult.

De vitrine in Zalencentrum De Huve, Grotestraat …. In Eibergen is te bezichtigen vanaf 1 juli tot en met 30 september dit jaar.

Reacties zijn gesloten.