Terug van weggeweest

Als ik terug kijk naar de vorige datum dan is het al weer meer dan een half jaar geleden dat ik mijn site bijgewerkt heb. Nu kan ik dat maar gedeeltelijk…. dat bijwerken. Ik kan namelijk alleen maar een berichtje met een foto plaatsen. De rest….mijn kunstwerken plaatsen zal mijn webbeheerder moeten doen. Dat zal ie ook wel.

“Ruim een half jaar geen nieuws, dat kan natuurlijk niet”, zult u zeggen. Maar ja, in die tijd heb ik het druk gehad met organisatorische dingen vanuit de kunstkring waarbij ik ben aangesloten en daarnaast of eigenlijk gelijktijdig ben ik ontzettend moe geweest. Nog nooit zo moe geweest!!! Gelukkig komt de energie weer terug. Om te ontspannen heb ik wel de tijd genomen om te tekenen en te schilderen. Dus dat is een mooie keerzijde. Die “producten” komen binnenkort op de site te staan.

Dat zijn dan ook weer de nieuwe werken die in juni tijdens het Pinksterweekend  -de AtelierRoute in Berkelland- getoond worden. Op de locatie: De Oude Mattheüs aan de Grotestraat 50 in Eibergen sta ik samen met Huub Hufen ( beelden in brons uit Ruurlo). Het is een plek om zowel binnen als buiten wat neer te zetten. Ennn….je kunt zo oversteken naar zalencentrum De Huve waar Geert van der Veer en een gaste hun kunst vertonen.

Een prachtige plek, een prachtige tijd en nu nog hopen op prachtig weer en natuurlijk prachtige bezoekers. Noteert u het in uw agenda? 3,4,5 juni 2017 van 12.00 tot 17.00 uur AtelierRoute door Gemeente Berkelland. Drie dagen, 90 kunstenaars, 55 locaties!!! Da’s pas Kunst!

Een klein voorproefje van wat er gaat komen?2. silly boring

 

Reacties zijn gesloten.