druk, druk, druk

druk, druk, druk maar geen drukwerk. Af en toe wat schilderen, af en toe wat tekenen.

Ik heb het nog druk met de voorbereidingen voor de Kunstwedstrijd van de Kunstkring ( BArt- Berkelland Art). Komende week de puntjes op de i. Nog enkele mensen aanschrijven omdat ze nog niet alle informatie hebben ingeleverd. Dan aanstaande vrijdag de werken innemen, noteren, aftekenen. De volgende dag de expo van de werken inrichten…… Er is een rustpunt, min of meer en dat is de Galerie Arterhoek aan de JW Hagemanstraat 9 in Eibergen. Sinds augustus mag ik gebruik maken van een winkelpand. Voor zo lang als het duurt….. want het zal eens afgebroken worden en plaats moeten maken voor een parkeerterrein vaneen Lidl vestiging. Ondertussen doe ik ervaring op en heb ik tijd om in alle rust te tekenen, schilderen etc. afgewisseld met leuke gesprekken met bezoekers die binnen komen wandelen en een gesprek aangaan. Ik en een Galerie…!!!! het kan zo maar gebeuren.

Een doek in wording doe ik erbij om te laten zien waar ik mee bezig ben…… denk eraan het is nog niet AF!!!!werk

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.