“Daar moet je tijd voor nemen”….

Kijk ik naar mijn vorige bericht en zie dat het alweer 3 maanden geleden is dat ik mijn website een beetje bijgewerkt heb. En dat alleen dan nog maar door een bericht erop te zetten. Mijn werken staan er nog niet eens op.! Overigens is dat zoveel, vooral kleine tekeningetjes, dus dat is ook niet bij te houden. De zomer was warm waardoor ik  “wegdreef ” op mijn tekening…. het was maar een minuut of tien dat ik daarboven in mijn atelier wat kon doen. Een tekening van 215 cm lang en 54 cm hoog. Jaja, behangpapier…… leek me wel een keer leuk voor de Kunstwedstrijd van B Art : Over Grenzen. Ik merk nu wel dat, nadat ik een werk heb gemaakt op de Bauzaun in Bochelt van 3m 65 bij 2m 50, me alles wel klein lijkt.!! Gek he. Toen ik in 2017 het verzoek kreeg om mijn tekeningen te maken op 1m bij 1 m doek ik dacht: jeminee, dat is groot. Hoe ga ik dat doen? en vandaag, of eigenlijk gisteren al…. ik doe het gewoon! Niks an! Leuk! Eergisteren was mijn oudste zus jarig en hebben we onder leiding van een – jongere- zus een workshop schilderen gedaan. Een hele middag schilderen….. dat was er ook al niet van gekomen de laatste maanden. Ik kreeg te horen van weer een andere zus – ik heb er vijf-  “Daar moet je de tijd voor nemen” .  Dus heb ik me vandaag eens tijd gegund een middag te schilderen. Heerlijk. Nog nieuwe activiteiten op de agenda? nee…. ik zie wel wat er komt.

Ik laat mijn werk nog even staan om te kijken of er nog iets aan gedaan moet worden….. je ziet het “totaal plaatje” en twee detailopnames. “On the road”

on the road on the road detail on the road detail2

 

Reacties zijn gesloten.