Bauzaun vervolg

Kunstwerken aan “Bauzaun” (de omheining van de bouwplaats van de Stadtsparkasse in Bocholt) worden geveild voor een goed doel! Vanaf de zomer van 2018 hebben diverse kunstenaars uit Duitsland, maar ook uit andere landen, de schutting of omheining aan de Neutorplatz in Bocholt met een diversiteit aan Kunstwerken een bijzondere interessante uitstraling gegeven. Het is een bonte afwisseling van kleur, stijl, uitbeelding en afbeelding. Er is zelfs een huwelijksaanzoek gedaan, het stel is inmiddels getrouwd en er is gezinsuitbreiding.
Ik heb hieraan meegewerkt en een afbeelding Silly People van 3 meter bij 2.50 meter gemaakt.

Begin 2020 worden de  laatste werkzaamheden aan de buitenzijde van het gebouw gedaan waarna de schutting afgebroken wordt.
De verschillende Kunstwerken worden tot  28 februari voor een goed doel geveild. De opbrengst komt ten goede aan Omega Bocholt, een hospice.
Alle verkochte Kunstwerken worden daarna op het aangegeven adres van de koper bezorgd.
De bodemprijs begint op € 100,-. De afbeeldingen van de kunstwerken en het verloop van de veiling kun je op internet- en de facebook pagina van de Stadtsparkasse Bocholt zien.(www.ssk-bocholt.de/bauzaun ) en (www.s.de/14dh )
Nu zijn de Kunstwerken nog te zien aan de Neutorplatz in Bocholt.

Heb je interesse voor een of meerdere Kunstwerken dan kun je van vanaf de bodemprijs meedingen per email of telefoon en het bedrag doorgeven aan Hans Hein, de organisator.
De Stadsparkasse bedankt alle kunstenaars voor spannende gezamenlijke ontwerp en in het bijzonder Hans Hein voor de organisatie van deze internationale activiteit.

Contactpersoon voor de Veiling:
Hans Hein
Info@kunstcarree-bocholt.de
Tel: 0170/7310409

een hele uitdaging deze muurschildering maken. nu in de verkoop voor een goed doel, een hospice in Bocholt.

Reacties zijn gesloten.